BLOG (22 juni 2015)
Veranderen gaat met kleine stappen
Over het hoog leggen van de lat en over
nu al doen waar je naar streeft.
BLOG (28 mei 2015)
Motiveren personeel vaak ondergeschoven kindje
Over het belang van waardering.
Aanmelden voor de blog-service
Naam:
E-Mail:

"De kunst is om tijd over te houden voor dat wat je echt belangrijk vindt."

Never give up

Soms heb je van die dagen dat je denkt: waar zal ik eens beginnen? Ofwel, wat zou ik vandaag echt graag willen doen (in tegenstelling tot de dagen waarbij er zoveel werk ligt dat je niet eens kunt overzien waar te beginnen, maar dat is een ander verhaal). Soms zijn er van die dagen dat je eigenlijk met een beetje inspiratie de dag wilt beginnen.

Plan leuke dingen
Wat mij helpt is als ik voor mezelf een planning maak van wat er moet gebeuren, maar juist ook van wat ik graag zou willen doen die dag. Dus ruimte plannen voor bijzondere, leuke zaken die je wilt oppakken of doen. En soms heb je daar even wat inspiratie voor nodig. Ik pak weleens wat wasco erbij en schrijf mijn flipover vol met zaken die bij me opkomen. Inspiratievolle dingen. Leuke dingen. Maar een filmpje om de dag geïnspireerd te beginnen kan ook helpen.

Nick Vujicic
Zo heb ik al weleens verteld over Nick Vujicic, de man zonder armen en benen. Vanochtend ben ik mijn dag begonnen met dit filmpje van hem. http://www.youtube.com/watch?v=wOlTdkYXuzE&feature=related. Zijn motto ‘never give up’ is zo krachtig. Het is heel inspirerend. Wat me ook bijblijft is: “What happens when you fall down? You get back up.” Ik heb nog wel weer een traantje moeten pinken deze ochtend. Mijn dag is begonnen. Ik ben (meer dan) wakker!

Wat doe jij om geïnspireerd te blijven? Wat houdt (of maakt) jou wakker?

Wil je met dit thema aan de slag?

Wil je een keer sparren over dit onderwerp? Maak dan nu een afspraak voor een coachgesprek.

Delen met anderen?


Reacties

lieze (6 oktober 2011 - 20:06)
Mooi!
Is dat van dat boek over harde liefde?

Martinique (10 oktober 2011 - 9:58)
Dat boek ken ik zelf niet. Deze man heeft geen armen en benen en inspireert anderen om te geloven in jezelf. Heel indrukwekkend.

Wil je reageren op deze blog? Laat hier je reactie achter.

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Beveiligingscode:

(Vul de volgende code in: 5181)
Hou mij op de hoogte van andere reacties op dit bericht.
 

 

Tel 06 55704258
info@martiniquewalraven.nl
Info aanvragen
Volg mij op
Martinique Walraven | Coaching - Communicatie | | Black Alicante 49 | 6851 VJ Huissen | Tel 06 55704258