BLOG (22 juni 2015)
Veranderen gaat met kleine stappen
Over het hoog leggen van de lat en over
nu al doen waar je naar streeft.
BLOG (28 mei 2015)
Motiveren personeel vaak ondergeschoven kindje
Over het belang van waardering.
Aanmelden voor de blog-service
Naam:
E-Mail:

"De kunst is om tijd over te houden voor dat wat je echt belangrijk vindt."

Ik ben inzetbaar als:

Communicatiemedewerker/adviseur
Tijdelijk een ervaren communicatiemedewerker of - adviseur nodig? Ik heb circa 15 jaar ervaring als communicatiemedewerker en -adviseur. Door mijn ruime ervaring bij veel verschillende partijen, kan ik snel schakelen en ben ik direct inzetbaar. Ik ben inzetbaar voor zowel interne, als externe communicatie en voor zowel de advisering als de uitvoering. Ik ben sterk in schrijven, organiseren en projectleiderschap. Daarnaast heb ik oog voor de kansen die er liggen voor uw organisatie. Uiteraard ook als het gaat om social media.

Verandercoach/ projectleider
Of het nu gaat om nieuwe projecten die moeten worden opgezet of veranderingen die draagvlak moeten krijgen. Het 'horen' van mensen, het horen van behoeften en weerstanden en het verbinden van organisaties en zijn mensen, dat is mijn passie. Dat is ook de reden waarvoor organisaties mijn kracht inzetten. Ik heb jarenlange ervaring als coach (circa 10 jaar). Ik heb veel 1-op-1 coaching gedaan en ik heb teams begeleid in de wording naar (h)echte teams. Ik heb oog voor de ander en heb ook oog voor de verhoudingen die in organisaties zichtbaar én onzichtbaar zijn. Ik heb het enthousiasme dat nodig is om mensen mee te krijgen, maar durf ook de kwetsbaarheid te laten zien die daar soms voor nodig is.

Persoonlijk coach
Ik ben inzetbaar voor het coachen van mensen die niet lekker in hun vel zitten of mensen die hun kwaliteiten willen onderzoeken en verder willen groeien. Ik heb jarenlange ervaring als coach en begeleid mensen met een mix van spiegelen, luisteren, empathie en een dosis humor. Thema's waar ik met mensen aan werk zijn bijvoorbeeld balans vinden, verlangens (her)ontdekken, omgaan met emoties en uit je comfort zone stappen.

 

 

Tel 06 55704258
info@martiniquewalraven.nl
Info aanvragen
Volg mij op
Martinique Walraven | Coaching - Communicatie | | Black Alicante 49 | 6851 VJ Huissen | Tel 06 55704258