THEMA'S
BLOG (22 juni 2015)
Veranderen gaat met kleine stappen
Over het hoog leggen van de lat en over
nu al doen waar je naar streeft.
BLOG (28 mei 2015)
Motiveren personeel vaak ondergeschoven kindje
Over het belang van waardering.
Aanmelden voor de blog-service
Naam:
E-Mail:

"De kunst is om tijd over te houden voor dat wat je echt belangrijk vindt."

Wie ben ik?

Ik ben een verbinder. Mijn hele leven lang ben ik al bezig verbindingen te leggen: tussen individuen onderling, tussen groepen onderling, tussen organisaties/ bedrijven en hun klanten of achterban. Ik zoek altijd naar de verbinding die we met elkaar hebben, die de wereld met elkaar heeft.

Positief ingesteld
Ik hoor verhalen en meningen van twee kanten. Ik zie de gaten die er in verbindingen zijn. En ik doorzie vaak wat nodig is om verbindingen te herstellen of te creëren. In mijn wijze van werken ben ik zuiver, oprecht, positief ingesteld en ga ik uit van het positieve en de kracht die ieder mens in zich heeft. Mijn doel is mensen met zichzelf en daardoor met elkaar te verbinden.

Kracht en kwetsbaarheid
Verbinding voelen is soms ook heel moeilijk. Soms is het makkelijker je terug te trekken in je eigen gedachtenwereld, dan de ontmoeting of confrontatie met de ander op te zoeken. Toch is ieder van ons op zoek naar verbinding. In verbinding zijn met jezelf betekent je kwetsbaar op durven stellen. Voelen wat er is, ook al zijn dat soms gevoelens die je liever niet hebt. In die kwetsbaarheid ligt echte kracht en ook angst.

Mijn kwetsbaarheid
Door mijn kwetsbaarheid meer de ruimte te geven, sta ik in verbinding met mezelf en pas dan kan ik echt in verbinding zijn met anderen. Op een zuivere manier. Dat is wat ik mezelf gun. En dat is wat ik anderen, groepen van mensen, gun. Daar werk ik iedere dag aan. Ik ga de verbinding aan omdat het me doet voelen, me in het leven laat staan. En jij? Durf jij je te verbinden?

 

Tel 06 55704258
info@martiniquewalraven.nl
Info aanvragen
Volg mij op
Martinique Walraven | Coaching - Communicatie | | Black Alicante 49 | 6851 VJ Huissen | Tel 06 55704258