Home » Aanbod » Groepsprogramma

Groepsprogramma:
Op weg naar een gezonde leefstijl

Voeding, training én aanpak emotie-eten!

 

Heb jij overgewicht en wil jij van jouw overtollige kilo's af? Wil je leren hoe je je stap voor stap veranderingen kunt maken naar een gezonde leefstijl? Heb jij last van emotie-eten, dus eet jij om om te kunnen gaan met tegenslagen of om lastige emoties (tijdelijk even) niet te hoeven voelen? En wil je graag in een groep aan de slag?
Meld je dan nu aan voor het groepsprogramma Op weg naar een gezonde leefstijl.

Wat kun je verwachten?
Samen met 6-8 andere deelnemers ga je 12 weken in een intensief traject aan de slag en leer je werken aan een gezonde leefstijl. Je krijgt:

  • Wekelijks 1 uur training (sporten!) in je groep. Je start met gelijkgestemden; ieder heeft een doel gericht op het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Dit onderdeel wordt uitgevoerd door Sven's Fit Elements. 

 

  • Aansluitend aan de groepstraining drinken we wat met elkaar en is er de mogelijkheid om ervaringen te delen of vragen te stellen. Zowel Sven als Martinique zijn bij dit moment aanwezig om jouw vragen aan te stellen. Dit onderdeel wordt uitgevoerd door zowel Sven's Fit Elements als Martinique Walraven. 

  • Wekelijks 1 uur personal training door Sven. Deze trainingen worden met jou ingepland, zodat ze aansluiten op jouw agenda. Dit onderdeel wordt uitgevoerd door Sven's Fit Elements. 

  • Jouw persoonlijke energiebehoefte wordt berekend en je krijgt advies over hoe je het beste je voeding kunt gaan inrichten. Door middel van een app leren we jou wat gezonde voeding is en wat het met je doet. Dit onderdeel wordt uitgevoerd door Sven's Fit Elements. 

  • Intake van 1,5 uur en 6 vervolggesprekken van 50 minuten met Martinique Walraven. Deze gesprekken zijn gericht op de mentale kant van eten. Samen met Martinique ga je aan de slag met de lastige momenten, met niet-helpende gedachten in je traject, met je zelfbeeld en met het leren omgaan met lastige emoties. De gesprekken worden in deze 12 weken met jou persoonlijk ingepland, zodat ze aansluiten op jouw agenda. Dit onderdeel wordt uitgevoerd door Martinique Walraven. 

  • App coaching van Sven en Martinique gedurende dit traject. Bij Sven kun je terecht voor voedings- en sportvragen, bij Martinique kun je terecht voor voedingsvragen en ondersteuning bij lastige momenten op weg naar een gezonde leefstijl. Dit onderdeel wordt zowel door Sven's Fit Elements als door Martinique Walraven uitgevoerd.

  • Twaalf weken lang een intensief traject, met als doel gerichte stappen te maken naar een blijvend gezonde leefstijl. Je kunt daarbij rekenen op veel persoonlijke aandacht in jouw traject.

 

Praktische informatie

We starten met een nieuwe groep zodra er voldoende deelnemers zijn. Heb je interesse om deel te nemen? Laat dan via de mail je gegevens achter.

De groepsgrootte zal bestaan uit circa 6-8 deelnemers; we werken dus met kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Locatie voor de training: Sven's Fit Elements, Vierakkerstraat 1, Huissen.  

We gaan er vanuit dat je zoveel mogelijk bij de groepstrainingen bent. Mis je onverhoopt een keer een groepstraining? Dan kun je deze tegen bijbetaling van 20 euro inwisselen voor een personal training in de gemiste week.

 

Kosten & meer weten

De totale kosten voor dit groepsprogramma zijn 875 euro. Mocht je interesse hebben in het combinatiepakket mentale begeleiding inclusief personal training, maar je wil liever 1-op-1 aan de slag en meteen kunnen starten? Neem dan even contact met een van ons op. Want ook dat is mogelijk! 

 

 

 

Voor het groepsprogramma werk ik samen met Sven Meuwsen van Sven's Fit Elements, Vierakkerstraat 1, Huissen.