Home » Aanbod » Motivatie app

Motivatie app

Ben je al best goed bezig maar kun je een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om een gezonde leefstijl? Heb je losse consulten aangekocht of volg je een van mijn online programma's en wil je extra aandacht in jouw proces? Zijn er lastige momenten waar je soms graag even kort over zou willen sparren? Heb je vragen over voeding? Of wil je gewoon zo nu en dan een keer kunnen sparren over waar je tegenaan loopt in je proces van een gezonde leefstijl?

Meld je aan voor de Motivatie app!

Met de Motivatie app-dienst kun je tijdens werkdagen jouw vragen stellen over voeding of korte app ondersteuning vragen bij lastige momenten (indien op dat moment beschikbaar). Daarnaast krijg je met enige regelmaat appjes van mij met tips, aanmoediging, een opdracht of andere vorm van inspiratie.  Het is mogelijk om de app voor 10 weken in te zetten en dit te combineren met losse consulten. Bij de complete begeleidingspakketten is de Motivatie App inbegrepen in het pakket. 

 

Tekening: ©Dolinda Ignatius-Walraven 

De app ondersteuning bestaat uit:

- Iedere werkdag (ma t/m vr) de mogelijkheid om vragen te stellen via de app (van 8.00 uur tot 20.30 uur)

- Iedere werkdag de mogelijkheid om korte app ondersteuning te vragen bij lastige momenten (van 8.00 uur tot 20.30 uur)

- Motiverende appjes met tips, aanmoediging, een opdracht of andere vorm van inspiratie voor jouw proces naar een gezonde leefstijl.

 

De Motivatie app als losse dienst is een goede ondersteuningsmogelijkheid voor als je zo nu en dan per app wil kunnen sparren of even op weg geholpen wil worden bij vragen rondom leefstijl, voeding en emotie-eten. 

Kosten

Wil je meer weten over de kosten of wil je de Motivatie App direct gaan inzetten? Ga naar de webshop.

Motivatie app nazorg

Voor klanten die een coachtraject hebben gevolgd, is er de mogelijkheid om de Motivatie app nazorg in te zetten. Heb je een coachtraject bij mij gevolgd en afgerond, en wil je hier meer over weten? Kijk dan in de webshop of op de pagina Nazorg