Home » Aanbod » Online programma

Online programma

Vind je het prettig om in je eigen ritme aan de slag te kunnen met een gezonde leefstijl en hieraan te werken waar en wanneer jij dat wilt? En wil je daarbij persoonlijke feedback kunnen ontvangen? Kies dan voor het online ondersteuningsprogramma Mentaal voorbereiden op een gezonde leefstijl. 

 

Mentaal voorbereiden op een gezonde leefstijl

 

Tekening: ©Dolinda Ignatius-Walraven 

Dit programma gaat aan de slag met alles wat je nodig hebt om uiteindelijk naar een gezonde leefstijl toe te werken. Want vaak weten we wel wat we moeten eten en weten we wel dat we meer moeten bewegen. Maar waarom lukt het niet om dit vol te houden?

 

Jojo-effect voorkomen
En hoe voorkom je dat je te maken krijgt met het jojo-effect, waarbij je weer aankomt nadat je was afgevallen? In dit programma ga je aan de slag met jouw doelen, met gedachten, met overtuigingen, met de functie eten, met emoties (voelen), maar ook met zaken als ontspanning en slaap.

 

Iedere week een opdracht
Het programma duurt 12 weken en bestaat uit iedere week een mail met een (of meerdere) opdracht (en), waarmee je die week aan de slag gaat. Je stuurt de opdrachten in, zodat ik - waar nodig en passend - feedback kan geven op jouw proces. Aan het eind van het programma begrijp je waarom jij eten inzet bij emoties en heb je handvatten gekregen hoe je dit kunt doorbreken.

Wil je hierna verder?

Heb je het online ondersteuningsprogramma Mentaal voorbereiden op een gezonde leefstijl afgerond en wil je graag online verder? Ben je er klaar voor om met jouw gezonde leefstijl aan de slag te gaan? Kies dan bijvoorbeeld voor het Voedingsadvies met een maand lang app coaching. Je ontvangt dan een voedingsadvies en een advies over jouw persoonlijke energiebehoefte (per mail) op basis van een door jou ingestuurd voedingsdagboek (in combinatie met de informatie uit jouw intake). Je krijgt daarna nog een maand lang via de app feedback en digitale coaching op de door jouw ingestuurde voedingsdagboeken, zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke weg. Maar je kunt ook kiezen voor begeleiding via losse consulten, mocht dat prettig voor je zijn. Het voedingsadvies kan ook direct al worden gecombineerd met het online ondersteuningsprogramma Mentaal voorbereiden op een gezonde leefstijl, net wat jij prettig vindt.

 

Kosten

Wil je meer weten over de kosten of wil je het online ondersteuningsprogramma Mentaal voorbereiden op een gezonde leefstijl direct gaan inzetten? Ga naar de webshop. Het programma start altijd op maandag. Dat is de dag waarop je jouw weekopdracht(en) ontvangt.

Motivatie app

Het online programma is ook goed te combineren met de Motivatie app