Home » Aanbod » Vitaliteitspakket (werkgevers)

Vitaliteitspakket (werkgevers)

De aandacht voor werkplezier en vitaliteit is de laatste jaren enorm toegenomen. Dat is niet gek. Het aantal medewerkers dat met een burn-out thuis zit is groot en aandacht voor de menselijke kant van werk is belangrijker dan ooit. 

 

Werkgever aan zet 

Je zult dus als werkgever moeten zorgen voor een aantrekkelijke werkomgeving. Dat betekent aandacht hebben voor onder meer de vitaliteit van medewerkers, het werkplezier, de werkdruk en de ontwikkeling van mensen. Als ervaren coach binnen zowel bedrijfsleven als non-profit, denk ik daarin graag met je mee.

Ik ondersteun organisaties met:

  • kwalitatief onderzoek (middels interviews) naar de behoeften van medewerkers als het gaat om vitaliteit en werkplezier. Aansluitend vindt advisering plaats over het verbeteren van deze twee thema's binnen jouw organisatie;

  • coaching van medewerkers op de eigen regie die zij hebben op vitaliteit en werkplezier. Bij vitaliteit richt ik mij vooral op thema's die horen bij een gezonde leefstijl zoals gezonde voeding, beweging, ontspanning/ rust, slaap en aandacht voor gedachten, emoties en zelfbeeld.

Vitaliteitspakket coaching

Wil je jouw medewerkers juist in deze tijd ondersteunen met hun vitaliteit, door middel van coaching op een gezonde leefstijl? Met aandacht voor voeding en beweging, maar ook voor ontspanning, gedachten, emoties en een positief zelfbeeld? Kies dan voor het Vitaliteitspakket coaching. Dit is per werknemer af te nemen. Doordat het pakket ook middels videobellen is in te zetten, is afstand geen probleem. 


Het Vitaliteitspakket coaching bestaat uit:

- Een uitgebreide intake van 1,5 uur, waarbij zowel het doel als de huidige leefstijl van de medewerker in kaart worden gebracht. We kijken hierbij naar de thema's voeding, beweging, ontspanning, slaap, gedachten, emoties en zelfbeeld.

- Persoonlijk advies rondom de voeding van de medewerker inclusief persoonlijke energiebehoefte (volgens uitgangspunten Voedingscentrum).

- Persoonlijk advies voor de leefstijlaspecten beweging, ontspanning, slaap, gedachten, emoties en zelfbeeld.

- Coachgesprekken waarin de medewerker coaching krijgt op de leefstijlaspecten waar de medewerker aan wil werken.

-Afrondend gesprek waarin we kijken wat er voor de medewerker nodig is om het geleerde mee te kunnen nemen naar de toekomst.

Optioneel is een nazorgpakket, bestaande uit:

- 12 weken app coaching

- Twee coachgesprekken van 45 minuten via videobellen.


Wil je weten wat de kosten zijn voor dit pakket? Vraag de flyer aan via de mail


Meer weten?

Neem contact op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.