Home » Contact » Vergoeding

Vergoeding


Vergoeding via jouw werkgever

Veel werkgevers zijn tegenwoordig met de thema's gezondheid en vitaliteit actief. Vraag bij jouw werkgever na wat de mogelijkheden zijn voor vergoeding van het traject dat je wilt gaan doen. Als jij jezelf ontwikkelt en aan jouw gezondheid werkt, dan is dat zowel voor jou positief, alsook voor jouw werkgever. Ook coaching wordt vaak door werkgevers vanuit het opleidingsbudget of budget persoonlijke ontwikkeling vergoed. 

Mocht je  hierbij ondersteuning nodig hebben (bijvoorbeeld in de vorm van informatie of een offerte), laat het me weten. Let wel even op: voor bedrijven gelden andere tarieven dan voor particulieren.

Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland

Omdat ik lid ben van de BGN (de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland), kan het zijn dat een deel van de consulten door jouw zorgverzekeraar wordt vergoed. Via onderstaande link kun je checken of je voor vergoeding in aanmelding komt. Is dit het geval, laat het mij dan voorafgaand aan je aankoop weten. Dan kan ik zorgen voor aanvullende informatie op de factuur, zodat je jouw factuur kunt indienen bij de zorgverzekeraar. 

https://gewichtsconsulenten.nl/vergoeding-via-je-zorgverzekering