Eetbui de baas

 

Wil jij aan de slag met jouw eetpatroon? En wil je daarvoor werken aan jouw proces van liefde voor jezelf? Lees hieronder wat je kunt verwachten van het coachtraject Eetbui de baas.

Wat kun je verwachten van de thema's waarmee ik werk?

- We gaan aan de slag met de functie van jouw eetbuien en ongezonde eetgedrag. Wat is de functie van ongezond eten (eetbuien/ emotie-eten) voor jou? Waarom heb je eetbuien of emotie-eten nodig in jouw leven? Wat brengt het je? Wanneer eet je op een ongezonde wijze en wat heb je te leren om dit niet meer nodig te hebben?

 

- We werken aan jouw overtuigingen. Hoe denk jij over jezelf? Welke overtuigingen heb jij over jezelf, over jouw eetpatroon, over het leven? Ik ga met je onderzoeken of je op een andere manier naar zaken kunt gaan kijken. We kijken ook naar de regels die je jezelf oplegt in je leven. Wat moet je allemaal van jezelf? En zijn dit echt regels of zijn ze vooral door jezelf opgelegd en misschien wel veranderbaar?

 

- We gaan aan de slag met jouw grenzen. Want hoe zit het met jouw grenzen? Weet jij wat jouw grenzen zijn? Hoe voel je wanneer je grens is bereikt? En durf je dan nee te zeggen? Ook tegen de dingen die er echt toe doen? 

 

- We onderzoeken wat jou energie geeft in het leven. En wat jou energie kost. En natuurlijk ook hoe de balans ervoor staat. Want hoe zit het met jouw energiebalans? Ben je fit of juist veel moe? Wat is ervoor nodig om de balans positief te beïnvloeden voor jou? 

 

- We onderzoeken wat er speelt en heeft gespeeld in je leven. Wat heb je meegemaakt en wat maak je mee in het leven? Heeft alles een plek? Kun jij makkelijk je gevoel toelaten? Weet je hoe je je voelt? En hoe maak jij daar ruimte voor?- En terugkomend op eten: Welke lading ligt er na bovenstaande thema's nog op eten? Wat is er nog nodig om tot een gezond eetpatroon te komen? Hoe kun jij komen tot het lichaam dat bij je past?


Het coachtraject bestaat uit tien gesprekken (van een uur), die om de drie weken plaatsvinden. In totaal ben je dus iets meer dan een half jaar met jouw traject aan de slag. 

Wil je weten wat de kosten zijn voor het coachtraject, neem dan contact op. De coaching wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar. Je zult de kosten dus zelf moeten betalen.