Home » Mijn aanbod » Coaching

Coaching 

Wil jij graag persoonlijke begeleiding? Kies dan voor coaching gericht op een gezonde leefstijl. De coaching kan zowel offline als online (via videobellen) plaatsvinden. Hieronder lees je wat meer over hoe een coachtraject eruit ziet.

 

Tekening: ©Dolinda Ignatius-Walraven 

Intakegesprek

We starten met een kennismakings-/ intakegesprek. Ik zal je vragen stellen over wie je bent, wat je doet in het dagelijks leven, hoe jouw voedingspatroon eruit ziet, wat je aan beweging doet, of stress in je leven een rol speelt en bijvoorbeeld wat je al hebt gedaan om gewicht te verliezen, als dat het thema is waarvoor je komt. En we zorgen dat we helder krijgen wat het doel is dat je voor ogen hebt met de coaching.

 

Coaching op jouw thema's

In de gesprekken die dan volgen laten we aan bod komen wat voor jouw doel wenselijk is. Denk hierbij aan de thema's gezonde voeding, beweging, ontspanning, rust en slaap. Maar denk ook zeker aan het onderdeel zelfbeeld, emoties en gedachten, als dat voor jou van toepassing is. Zo werken we in de coachingsgesprekken bijvoorbeeld aan jouw overtuigingen. Hoe denk jij over jezelf? Welke overtuigingen heb jij over jouw eetpatroon, over jezelf, over het leven en misschien ook wel over jouw gewicht?

 

En hoe zit het met de balans in jouw leven? Ben je fit of juist heel moe? Wat is ervoor nodig om de balans positief te beïnvloeden voor jou? En weet jij wat jouw grenzen zijn? Hoe voel je wanneer je grens is bereikt? De coachgesprekken gaan over goed voor jezelf zorgen en liefde voor jezelf. "In de coachingsgesprekken werk ik altijd op maat. Jij staat centraal."


Voeding

Wil je gelijk starten met gezonde voeding, dan maak ik op basis van het intakegesprek en een door jou ingestuurd voedingsdagboek, een voedingsanalyse en krijg je voedingsadviezen mee, afgestemd op jouw situatie en voorkeuren. In de begeleiding zullen we hier ook telkens op terugkomen, om te kijken wat je hierin nodig hebt.

Zelf verder

Heb je het op een gegeven moment het gevoel dat je voldoende in huis hebt om zelf verder te gaan? Dan ronden we de coaching af. Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kun je nog gebruikmaken van het nazorgpakket, waarbij je nog een jaar lang ondersteuning (op afstand) kunt aanvragen. 

Kosten

Wil je meer weten over de kosten of wil je de coaching direct gaan inzetten? Ga naar de webshop. Je kunt kiezen uit losse consulten, een compleet begeleidingspakket voor circa 5 maanden of het jaarpakket

Motivatie app

Coaching kan goed gecombineerd worden met de Motivatie app. Bij de pakketten is de Motivatie app inbegrepen.