Home » Mijn aanbod » Wat past bij mij?

Zelfbeeld I Emoties I Gedachten I Ontspanning I Voeding I Beweging

Wat past bij mij?

Ga je met mij samen aan de slag, dan zijn er verschillende mogelijkheden.


Coaching
Je kunt onder meer kiezen voor coaching (face-to-face of online), met daarin de keuze voor een compleet begeleidingspakket voor circa 5 maanden, voor een jaarpakket of voor losse consulten. 


Online programma's 
Daarnaast is het mogelijk om
online programma's te volgen, waarbij je via mail feedback krijgt op opdrachten die je maakt.

Motivatie app
Je kunt de 
Motivatie app inzetten voor extra contactmomenten in je traject (bij de pakketten is dit inbegrepen) of om zo nu en dan te kunnen sparren.


Groepsprogramma

Of je kunt ervoor kiezen om met een groepsprogramma aan de slag te gaan, waarbij ook sporten is inbegrepen. 

 

Aan jou de keuze. Wat past bij jou?

 

"In mijn aanpak ga ik uit van de elementen die je hieronder ziet (voeding, beweging, ontspanning, gedachten, emoties en zelfbeeld). Zelfbeeld is een belangrijk onderdeel."

 

Wil je graag persoonlijke contact?

Kies dan voor face-to-face coaching of online coaching (telefonisch of via videobellen).  Wil je daarbij eenvoud in de kosten en van een gereduceerd tarief profiteren? Dan kies je het best voor het complete begeleidingspakket van circa 5 maanden of, als je graag langer ondersteund wil worden en je weet dat je wel wat langer begeleiding kunt gebruiken, voor het complete jaarpakket. Wil je liever aankijken hoeveel consulten je wilt inzetten? Dan kun je voor losse consulten gaan.

 

Je kunt de losse consulten laten ondersteunen met de Motivatie app. Bij de pakketten is app coaching via de Motivatie app inbegrepen.

 

Vind je persoonlijk contact iets minder belangrijk, maar wil je wel met jezelf aan de slag?

 

Dan zijn de online programma's wellicht iets voor jou. Er zijn twee online programma's. Mentaal voorbereiden op een gezonde leefstijl is er als je eerst met je zelfbeeld, emoties en overtuigingen aan de slag wilt. Dus voor als je weet dat eten voor jou meer functies heeft dan alleen als voeding voor je lichaam.

 

Aan de slag met een gezonde leefstijl is bedoeld voor je als je a) of de eerste training al hebt gevolgd, of b) je geen last hebt van emotie-eten. Je kunt beide trainingen laten ondersteunen met de Motivatie app

 

Bij de online programma's verloopt het contact via de mail. 12 Weken lang krijg je iedere week een mail met opdrachten waarin je aan jezelf werkt.

 

"Coaching is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Het uitgangspunt is dat jij expert bent in het probleem of de klacht die je ervaart. Ik ga naast je staan om te kijken wat er nodig is, zodat je weer zelf vooruit kunt."Werk jij liever in een groep aan jouw gezonde leefstijl? En wil je dit combineren met sport?

 

Dan kun je kiezen voor het groepsprogramma Op weg naar een gezonde leefstijl. Wekelijks train (sport!) je dan samen met je groep en is er een gezamenlijk moment om ervaringen met elkaar te delen. Daarnaast heb je gesprekken met mij als jouw mental coach, waarbij we uitgebreid in zullen gaan op emotie-eten en jouw persoonlijke proces dat hiermee samenhangt.

Alleen met voeding aan de slag?

 

Wil je alleen met voeding aan de slag, wil je daarbij weten wat gezonde keuzes zijn en wat jouw persoonlijke energiebehoefte is? Dan kun je kiezen voor alleen een voedingsadvies, in combinatie met coaching via app voor een maand. Je vult een digitale intake in en houdt een aantal dagen een eetdagboek bij. Op basis van de aangeleverde informatie krijg je een persoonlijk voedingsadvies per mail toegestuurd. Daarna krijg je een maand lang per app feedback op je ingestuurde voedingsdagboeken, zodat je kunt werken aan jouw persoonlijke weg.

Liever eerst overleggen?

 

Vind je het fijner om eerst even met elkaar te overleggen wat het beste bij je past? Neem dan contact met me op. Dan stemmen we telefonisch met elkaar af wat jouw wensen zijn en onderzoeken we wat het beste bij jouw wensen en situatie past.