Home » Vitaliteit organisaties

Zelfbeeld I Emoties I Gedachten I Ontspanning I Voeding I Beweging

Vitaliteit organisaties

De aandacht voor werkplezier en vitaliteit is de laatste jaren enorm toegenomen. Dat is niet gek. Het aantal medewerkers dat met een burn-out thuis zit is groot en aandacht voor de menselijke kant van werk is belangrijker dan ooit. 

Werkgever aan zet 

Je zult dus als werkgever moeten zorgen voor een aantrekkelijke werkomgeving. Dat betekent aandacht hebben voor onder meer de vitaliteit van medewerkers, het werkplezier, de werkdruk en de ontwikkeling van mensen. Als ervaren coach binnen zowel bedrijfsleven als non-profit, denk ik daarin graag met je mee.

 

Ik ondersteun organisaties met:

  • kwalitatief onderzoek naar de behoeften van medewerkers als het gaat om vitaliteit en werkplezier. Aansluitend vindt advisering plaats over het verbeteren van deze twee thema's binnen jouw organisatie;

  • coaching van medewerkers op de eigen regie die zij hebben op vitaliteit en werkplezier. Bij vitaliteit richt ik mij vooral op thema's die horen bij een gezonde leefstijl zoals gezonde voeding, beweging, ontspanning/ rust, slaap en aandacht voor gedachten, emoties en zelfbeeld;

  • workshops over de thema's vitaliteit en werkplezier. 

Meer weten?

Wil je meer weten over de pijlers die ik hanteer binnen een gezonde leefstijl? Lees verder op de pagina Gezonde leefstijl, of neem contact op om de mogelijkheden met elkaar te bespreken.